Het goede leven

kermit Frog

Wij van Snor drukken natuurlijk op FSC-papier via een FSC-drukker, we scheiden ons afval en gedragen ons verder ook heel netjes. Dachten we. Totdat we met sustainable fashion expert Marieke Eyskoot om de tafel zaten en zij ons fijntjes erop wees dat ook kleren kopen bij de Zara niet echt verantwoord is. Wisten wij veel. We voelen ons natuurlijk  verantwoordelijk voor het wel en wee van de planeet, maar hoe doe je het dan wel goed? Op een manier die bij je past?

Kortom, genoeg vragen. En genoeg reden om hierover een boek te gaan maken met Marieke. Omdat we nog even moeten wachten totdat dit boek klaar is, vroegen we Marieke om een workshop te komen geven op het Snorfestival. Okay, we gingen een beetje zeuren. Maar het is gelukt. Marieke heeft een gaatje gevonden in haar drukke agenda en komt zondag om 15.00 uur alles vertellen over het verhaal achter jouw kleren. En ze geeft nog een app kado ook! Veel gekker moet het niet worden. Oh sorry, dat wordt het wel, want alle deelnemers maken kans op haar boek ‘Talking dress’. En oh ja, nóg gekker: mocht jij nog goede tips hebben voor een duurzaam leven, deel ze met Marieke en/of met ons, en wie weet komt jouw tip in het Snor-boek van Marieke terecht.