Binnenkijken bij Snors Headquarter

Toen ik voor het eerst bij Claudette en Annemarieke op bezoek ging, was ik bijna verdwaald in het oude pand vol gangen die naar de studio’s van allerlei creatieven leiden. Helemaal bovenin, op de mooiste plek van het hele pand, zit het kantoor van De Wereld van Snor. Zelf noemen Claudette en Annemarieke het: ‘hun Pluk-van-de-Petteflet-zoldertje’. Vroeger was het pand, genaamd Hooi & Stro, in gebruik als paardenstal. Knollen heb ik er niet gezien, maar wel twee werkpaarden met blond haar en krullen. Openingsbeeld: Floor Roelvink

Binnenkijken bij De Wereld van Snor
Nadat ik drie keer verkeerd was gelopen, kwam ik bij een deur die beplakt was vol polaroids met besnorde types. Yes! Eenmaal binnen wist ik niet waar ik moest kijken, zoveel leuke knipsels, posters van Studio Boot, krantenartikelen, snorren (natuurlijk!), boeken, boeken en nog eens boeken. Claudette en Annemarieke zitten verstopt achter een enorme boekenkast met de voorraad van de webshop. Alle bestellingen die via de webshop worden gedaan, komen hier binnen en worden verstuurd naar de klant. Snor’s Headquarter is een kantoor, zeker, maar soms ook vergaderruimte en fotostudio ineen. In dit epicentrum (minstens een 10 op de schaal van Richter) worden flink wat plannen gesmeed en zijn alle ideeën voor Snor’s boeken ontstaan. Toen ik er was werd ik getrakteerd op een kop koffie uit hun keukentje, waar ook regelmatig heerlijke lunches worden bereid. Maar, je moet niet denken dat Claudette en Annemarieke hier de hele dag van hun cappuccino’s zitten te nippen. Toen ik er was waren ze verdomd professioneel bezig, rinkelde de telefoon onafgebroken en hadden ze net een keiharde deal gesloten. Aan de andere kant  van de grote boekenkast zitten Snor’s Lisa en Felisha die ik volgende week aan je zal voorstellen (cliffhanger!).

Snor HQ OverzichtMet de klok mee: een bezoek van Yvonne Eijkenduijn van Yvestown kan niet voorbij gaan zonder een heerlijke lunch. Beeld van Yvonne. | Tegelijk met het lanceren van de nieuwe website werd ook het nieuwe logo van De Wereld van Snor gepresenteerd. | De enorme kast waar alle boeken in staan die C&A ooit hebben gemaakt. Kun je je voorstellen dat ie bijna door z’n hoeven zakt? | Doe je nu een bestelling in de webshop, dan worden je pakjes ingepakt in het superleuk papier dat Saskia Rasink voor Snor ontwierp. 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.