#1 Snors Adventskalender: “Bedankt” chocoladereep

Openingsfoto: Tjitske van Leeuwen, styling: Friedamaria. Uit: Vive la Fête

Ja jaaa, het is eindelijk december! De mooiste maand van het jaar vraagt om een MEGA, SUPER, GROTE WEGGEEF-ACTIE! We tellen de dagen tot de kerst af met deze adventskalender, iedere dag geven we 1 product uit de Snor-collectie weg. Om je op ideeën voor anderen te brengen, maar ook jij verdient een cadeautje, ja toch, niet dan?

Op naar een supermooie en gezellige kerst

Met vandaag: een 100% lekkere “Bedankt” chocoladereep!

Om je te bedanken dat je deze blog leest, en dat je er bent natuurlijk!

Chocolade

Dus heb jij iemand om te bedanken. Je buurvrouw die gisteren nog je boodschappen heeft gedaan (wij dromen even weg…), of je partner die de laatste tijd zo lief voor je is, of gewoon lekker voor jezelf omdat de Snor-chocoladereep té lekker is om weg te geven.

Wil jij deze mega-chocoladereep op de eerste dag van december scoren? Reageer dan hieronder. Morgenochtend krijgt de gelukkige winnaar een mailtje ontvangen van onze Felisha. En hé, niet treuren als je de reep niet wint, want zo duur is ie niet, dan koop je er toch gewoon eentje zelf? En anders probeer je het toch morgen weer. En win je een ander cadeau. En overmorgen. En de dag daarop. En zo maar door.

Wow! 24 cadeau’s tot kerst!

Ps. reageren kan tot morgen 12:00