#4 Snors adventskalender: Ik en mijn plant

Openingsfoto: Mieke Willems. Uit: Ik en mijn plant

WINNEN!

Alweer de 4e dag van december, dag 4 van Snors adventskalender. Wij geven vandaag weg: de mooie, herziene druk van ‘Ik en mijn plant‘! In dit boek lees je hoe je je kamerplanten het best kunt verzorgen. Namelijk door lief voor ze te zijn! En natuurlijk hebben ze ook wat water en mest en licht nodig, zo leer je uit dit vrolijk vormgegeven boek. Zelfs als je geen groene vingers hebt!

Wist je dat “de relatie met je plant als een liefdesrelatie is.” Als je de quiz “Is dit jouw nieuwe liefde? doet, dan weet je meteen welke plant voor jou bestemd is en kun je ‘m vast aanschaffen:

adventskalender - quiz uit Ik en mijn plant

 

Ben jij klaar voor een nieuwe relatie (met een diva-, eenzame strijder- of rots in branding-plant)? Of ken je iemand die wel behoefte heeft om voor iets moois te zorgen? Reageer dan hieronder, en wie weet heb jij het boek ‘Ik en mijn plant’ morgen wel in huis! Bestellen kan uiteraard ook in de shop.

Reageren kan tot vrijdag 12:00!

adventskalender-Ik&mijnplant_cover_HR_NL