#12 Snors adventskalender Borrelhapjeskalender

Het is vrijdag en wat doen wij op vrijdag… jaaa borrelen! Je werkweek zit erop en je bent voor de komende twee dagen even klaar. Luid je weekend in met een gezellige borrel met vrienden en collega’s. Als het aan Snor lag, is het voortaan elke dag borreltijd. De de weggever van Snors adventskalender Borrelhapjeskalender waarin Kamer 465 maar liefst 365 + 1 recepten voor borrelhappen heeft verzameld. En wat zijn de hapjes lekker, stuk voor stuk.

Borrelhapjeskalender: gratis recept!

Wat worden de hapjes voor de borrel van vandaag? Een portie bitterballen, vijgen met ricotta of de klassieke dadel gevuld met roomkaas? Nee wacht! Want vind je van bruschetta met tomaat en witte kaas? Want weet je wat, ik geef je het recept alvast mee voor vanmiddag:

adventskalender - borrelhapjeskalender
Recept van: Pam

Laat hieronder je reactie achter, bijvoorbeeld waarom jij een borrelmens bent en de leukste reageerde wint! Omdat het vandaag vrijdag is en Snor ook lekker gaat borrelen en weekend gaat vieren, mail ik de winnaar maandag!

Liever bestellen? Dat kan in onze shop.

adventskalender borrelhapjeskalender