#14 Snors adventskalender Dochters

Als wij het boekje Zoons weggeven, moeten wij natuurlijk ook de vaders met dochters uit de brand helpen door op de 14e dag van Snors adventskalender Dochters handleiding voor vaders weg te geven.

Ook Dochters verscheen dit najaar in een mooi nieuw jurkje(!) Dezelfde tips, dezelfde schrijver maar een andere look. De nieuwe look bevat veel meer roze, waar de kleine meisjes over het algemeen erg van houden (vaders opletten, ik gaf je zojuist al een soort van tip). Gerard Janssen heeft echter betere, handige tips voor jou en alle andere radeloze vaders met dochters in dit klein, luchtig boek.

De tips moet je vooral met een korreltje zout nemen. “Nee, politiek correct of zonder seksisme is Dochters! niet, maar het is allemaal zo over de top dat we er hard om moeten lachen.” Aldus Parool. Zoals deze:

adventskalender dochters
Pagina 168 en 169 uit de herziene druk van Dochters

Winnen? Reageer dan bijvoorbeeld waarom jij dit boek nodig hebt, of aan wie jij dit boek zou willen geven. Na mijn kop koffie zal ik aanstaande maandag de winnaar bekendmaken per mail!

Bestellen kan uiteraard ook in onze shop.

adventskalender dochters