#15 Snors adventskalender babyplakboek

Gefeliciteerd! Jij of een lieve bekende van je is moeder of vader van een kersverse baby. Dit is een belangrijke periode uit jouw of haar of zijn leven, nietwaar? De mooie momenten met de kleine moet je koesteren en eigenlijk nooit vergeten. Maar eerlijk is eerlijk, ons geheugen is een zeef geworden. Daarom geven op de 15e dag van Snors adventskalender Babyplakboek weg!

Het boek bevat een beetje van ons (tekst: Gerard Janssen. Illustraties: Caroline Ellerbeck. Lay-out: Studio 100%. Vormgeving: En-Publique), maar voornamelijk veel van jou. In dit boek kun je namelijk alles erin plakken en schrijven over je baby dat je never nooit wil vergeten. Zoals de eerste keer dat de baby moest hoesten en tegelijkertijd een scheetje laat. Niets is schattiger dan dat!

adventskalender babyplakboek
Week 29

Reageer snel, nu zitten alle schattige babymomenten nog fris in het geheugen! En dan kun je deze week al beginnen met knippen, plakken en stickeren! Jullie hebben tot dinsdag 12:00 de tijd om aan ons te vertellen wat jij allemaal erin zou gaan plakken als jij dit boek wint!

Na het Babyplakboek zometeen ook plakken in het Kinderjarenboek!

En o ja! Met trots kunnen wij jullie mededelen dat er een opvolger van dit boek komt. Het boek Kinderjarenplakboek zal uitkomen in het voorjaar 2015. Dus jij jongedame/jongeheer bent nog lang niet klaar met plakken!

Het Babyplakboek is ook te bestellen in onze shop.

adventskalender babyplakboek