#16 Snors adventskalender Relax Mama Kaarten

Ze waren een tijdje uitverkocht, maar vanaf vandaag gelukkig niet meer! Ik heb het natuurlijk over de 16e weggever van Snors adventskalender Relax Mama Kaarten!

Mama zijn kan -zoals jullie allemaal wellicht weten- best stressvol zijn. Gelukkig hebben jullie Elsbeth Teeling die met deze 32 verschillende oppeppende kaarten een hart onder de riem steken. Met teksten als: “Die andere moeders doen ook maar wat” en “Je bent een supermoeder!”.

adventskalender relax mama kaarten

 

Maak je Relax Mama-serie compleet met de relax mama kaarten!

Met de 32 Relax Mama kaarten heb je je Relax Mama-serie compleet. Het is overigens ook helemaal aan jou wat je met de kaarten doet. Je zou de kaarten kunnen opsturen of ze allemaal lekker voor jezelf houden en ergens in het huis ophangen om elke dag eraan herinnerd te worden dat je mag relaxen en dat je jezelf ook wel eens mag verwennen met wijn en chocolade.

Kun jij al deze 32 kaarten goed gebruiken of ken jij iemand die wel zo’n oppeppend kaartje verdient? Reageer dan hieronder en wie weet ontvang jij woensdag om 12:00 wel een mailtje van mij.

Vanaf vandaag zijn de Relax Mama Kaarten gelukkig ook weer te bestellen in onze shop.

adventskalender relax mama kaarten