#17 Snors adventskalender Lieve opa en oma

Ho ho ho, kerst is in zicht! Kerst is elk jaar een mooie gelegenheid om aan je dierbaren te vertellen hoe dankbaar jij ze bent dat ze er zijn en hoe lief ze altijd voor jou en de kinderen zijn. Daarom hebben wij op de 16e dag van Snors adventskalender Lieve opa en oma als weggever!

Een lief klein invulboekje dat jouw kinderen aan opa en oma kunnen geven. Want je beseft het misschien niet altijd, maar zonder opa en oma zat je soms weken zonder oppas en hebben je kinderen nooit van hun leven de allerlekkerste cake van oma kunnen proeven.

Dit boekje bestaat uit de tekst van Gerard Janssen en een beetje van jouw kinderen. De illustraties zijn van Petra Baan en ook een beetje van jouw kinderen. In dit boek hebben jullie zelf genoeg ruimte voor eigen teksten en tekeningetjes zoals:

lieve ope en oma
lieve opa en oma

Reageer hieronder en geef je opa of je oma het mooiste cadeau dat ze ooit hebben gekregen. Kruis aan waar oma echt goed in is en wat opa’s beste grap is. Omcirkel, teken en aankruisen is dus wat jij de dagen voor kerst gaat doen.

Morgenmiddag om 12:00 maak ik twee winnaars bekend. (Heb je een voorkeur? Laat dat aan ons weten in je reactie 😉 )

Als je dit invulboekje hoe dan ook aan opa en oma wil geven, kun je ze ook bestellen in de shop