#18 Snors adventskalender: Opvoedkalender

De weggever is op de 18e dag van Snors adventskalender De Opvoedkalender met 52 keer inspiratie om het thuis leuk te houden.

Het thuis leuk houden is met een full-/part-time baan soms lastig, door de stress en tijdsgebrek dat het soms met zich meebrengt. Logisch. Daarom schenken wij je graag deze vrolijke kalender, geschreven door opvoeddeskundige Eva Bronsveld en geïllustreerd door Maartje Kuiper. Zij zal je week voor week een heel jaar lang inspiratie geven om je leven leuker te maken. Zoals: “gebruik humor”, “gun je kind zijn gemopper”. Met deze kalender ervaar je pas echt hoe kleine aanpassingen een wereld van verschil kunnen maken. O ja, de kalender heeft geen jaartal dus zet ‘m op de tafel of op je nachtkastje, want je kunt ‘m eindeloos gebruiken!

opvoedkalender

Over de auteur van Opvoedkalender:

Eva Bronsveld is eigenaar van trainingsbureau Buro O. Ze verzorgt workshops, cursussen en inspirerende lezingen op het gebied van opvoeding. Daarnaast weet ze als moeder van drie kinderen als geen ander het dagelijks effect van haar eigen tips.

Deze kalender zou zomaar eens je life safer zijn en de sfeer in huis een stuk gemoedelijker maken. Winnen doe je zo:

Reageer hieronder, wacht geduldig af tot morgen (vrijdag) 12:00 en hou je mail inbox in de gaten (er zou zomaar een mail van mij daar kunnen verschijnen!)

Bestellen kan uiteraard ook in onze shop.

opvoedkalender