#20 Snors adventskalender Zwangerschapsaftelkalender

Spannend is het toch wel, zwanger zijn van je tweede kind. Maar moet je eens nagaan, dat het voor de aanstaande broertjes of zusjes nog spannender is. Ze worden een grote broer of zus en zitten vol vragen bijvoorbeeld: “mama… hoe lang duurt het nog?”. Gelukkig staan de antwoorden op dit soort vragen in de Zwangerschapsaftelkalender, daarom geven wij deze kalender vandaag weg. Speciaal voor de kleine grote broer of zus!

Zwangerschapsaftelkalender
Illustraties: Caroline Ellerbeck

In deze kalender geeft Hester Zitvast kinderen wekelijks informatie over de baby in de buik. Daarnaast staan er opdrachten in om samen te maken ter voorbereiding op de komst van de baby. Dit is dan heel leuk om later aan de baby te laten zien hoe hij of zij was!

 

Zwangerschapsaftelkalender
Illustraties: Caroline Ellerbeck

De leukste zwangerschapsaftelkalender voor broertjes en zusjes

Niets is leuker dan je oudere kind(eren) bij de zwangerschap te betrekken en het samen te beleven. Reageer hieronder en zoek alvast naar een plekje in huis voor de kalender waar zowel jij als de vader en de oudere kinderen er bij kunnen. Aanstaande maandag om 12:00 mail ik de gelukkige winnaar van deze kalender.

Bestellen kan ook in onze shop!

zwangerschapsaftelkalender