#19 Snors adventskalender Zelf ingemaakt

Weten jullie hoe leuk het is om je eigen of andermans oogst in te maken? Geloof ons, het is 1. veel lekkerder en 2. supermakkelijk. Daarom is de weggever op de 19e dag van Snors adventskalender Zelf Ingemaakt!

Na het succes van de boeken Zelfgeoogst en Zelfgeboerd over heel eenvoudig moestuinieren, is Zelf Ingemaakt de derde titel in deze serie. Dit boek is geschreven door Rian Nix-Gommeren die al jaren de oogst uit eigen tuin verwerkt tot de meest lekkere brouwsels. Naast dat ze stapsgewijs uitlegt over inmaken, vind je in dit boek ook veel tuinier- en oogsttips.

De door Studio Boot geïllustreerde stappenplannen zijn eenvoudig te volgen voor iedereen, see for yourself!

adventskalender zelf ingemaakt

Zelf ingemaakt winnen doe je zo:

Makkelijk, nietwaar? Wil jij leren hoe je je eigen likeur kunt brouwen en zelf jam, chutney en pesto maken? Dan is dit boek voor jou bestemd. Je maakt kans op dit boek door simpelweg hieronder te reageren! Vanwege het weekend dat voor de deur staat, zul je helaas iets langer op een mail van snor moeten wachten dan normaal, maar het is het wachten waard!

Ongeduldig? Bestel ‘m dan direct in onze shop.

Adventskalender zelf ingemaakt