#21 Snors adventskalender Soepkalender

Zondag was in mijn huis altijd traditiegetrouw: zondag-soepdag. Ondanks dat ik mijn moeder please vroeg om een patat-dag, kreeg het gezin toch een soepje voorgeschoteld. Uiteindelijk vond ik het zo erg nog niet. Want mama’s specialiteit is de sotosoep. O, de lekkerste soep ter wereld! En met trots kan ik mededelen dat dat soepje ook in de weggever van vandaag staat, ik heb het natuurlijk over de Soepkalender.

Styliste Anya van de Wetering van Kamer 465 staat bekend om haar prachtige stylingproducties én haar heerlijke soepen. In deze kalender bundelde zij haar favoriete soeprecepten en ook die van haar familie en vrienden voor iedere dag een soep! Denk je nu: “Ja dag! Ga echt niet elke dag een soep eten.” Geen zorgen, de kalender is niet met een jaartal, dus je kunt de soep van die dag gerust overslaan en die soep het jaar daarop maken, of het jaar daarop hihi.

Het is vandaag natuurlijk zondag. Daarom wil ik je heel graag een tip voor het avondeten geven, mijn favoriet (de datum mag je gerust negeren):

Soepkalender

 

Soepkalender van vrienden voor vrienden

Ben jij ook net zo een soeplover als ik of ken jij iemand die de soeplover is en dit boek in huis hoort te hebben? Laat dan een reactie onderaan de blog voor ons achter. Maandagmiddag zal ik jullie reacties lezen en de winnaar uitkiezen.

Als je niet wil wachten, kun je de kalender ook bestellen in onze shop.

Fijne zondag-soepdag!

Soepkalender