#22 Snors adventskalender Toet- en taartkalender

“A toetje a day keeps the doctor away.” Is helaas niet echt waar, de weggever van vandaag geeft je wel dat gevoel. In de vrolijke Toet- en taartkalender staan maar liefst 365 + 1 toetjes en taartjes gebundeld door Anya van de Wetering (bekend van de Soepkalender), Bregje Nix en Chantal Assinck allemaal van Kamer 465.

Zoals in de andere kalenders uit de reeks staan er in de Toet- en taartkalender recepten in van hun vrienden en familie voor hun vrienden en familie. De recepten variëren, van een eenvoudige yoghurttoet tot exquise desserts. Smullen gegarandeerd.

Wij tippen jou graag een eenvoudige maar wel lekkere toet voor de kerstdagen:

Toet- en taartkalender
Recept van Willemien

Toet- en taartkalender is ideaal rondom de feestdagen

Over drie dagen is het alweer kerstmis. De familie en vrienden zijn uitgenodigd en uiteraard wil jij ze verrassen met een overheerlijk avondmaal met als klap op de vuurpijl een dessert waar iedereen U tegen zal zeggen! Wij en de dames van Kamer 465 zijn tot jouw dienst met deze kalender. Dus reageer nu het nog kan, want spoiler alert Snor geeft na 24 december niets meer weg!

Gezien de kerstdrukte bij PostNL doen wij ons uiterste best de kalender zo snel mogelijk bij jou -en voor kerst- te laten bezorgen. Houdt na reageren daarom je mail inbox supergoed in de gaten, op dinsdag stipt 12:00 mail ik de winnaar!

De kalender is ook te bestellen in onze shop.

Toet- en taartkalender

Snor wenst jullie alvast fijne feestdagen!