#23 Snors adventskalender Zwangerschapsplakboek

Op de één na laatste dag van Snors adventskalender geven wij het Zwangerschapsplakboek weg!

Hoera, jij, je liefje, je (schoon)zus/-dochter, je vriendin (enz.) bent/is zwanger! En zoals men wel weet is iedere zwangerschap anders en een memorabele tijd om je hele leven lang te blijven koesteren. Helaas is ons geheugen niet in staat alles te onthouden. Maaike-Louise Bakker kwam een aantal jaren geleden op het briljant idee om een plakboek voor zwangere vrouwen te maken, zodat ze altijd en op ieder moment bij het openen van dit plakboek herinnerd kunnen worden aan die bijzondere zwangere tijd!

In samenwerking met Studio Boot, Gerard Janssen en ons heeft Maaike dit prachtige doe-‘t-zelf plakboek gemaakt. Met iedere week informatie voer het lichaam van de zwangere vrouw en de groei van de baby in de buik, met acht prachtige posters waarop de groei staat uitgebeeld, stickers, patroonpapiertjes en heel veel ruimte om te knippen, te plakken en te schrijven en te droedelen. Echt een groot wonder. Net als die baby natuurlijk.

Zwangerschapsplakboek
Zwangerschapsplakboek

Zwangerschapsplakboek: Een bijzonder kerstcadeau voor een bijzondere periode

Verras de toekomstige ouders met dit boek en reageer hieronder!

Gezien de kerstdrukte bij PostNL doen wij ons uiterste best de kalender zo snel mogelijk bij jou -en voor kerst- te laten bezorgen. Houdt na reageren daarom je mail inbox supergoed in de gaten, op woensdag stipt 12:00 mail ik de winnaar!

Ook te bestellen in de shop.