#24 De allerlaatste snors adventskalender Yvestown in de keuken!

Ooo, nog 1 nachtje slapen en dan is het Kerst! Vandaag sluiten wij Snors adventskalender -helaas, maar ja echt- af met de kers op de taart Yvestown in de keuken.

Een boek over eten en leven in de keuken geschreven door niemand minder dan blogger Yvestown aka Yvonne Eijkenduijn. Yvestown in de keuken is een bijzonder boek, het is namelijk een kookboek en interieurboek in één! Is dat mogelijk? Jazeker! Terwijl je als lezer een kijkje neemt in andermans leven en huis, krijg je van Yvonne tussendoor ook de recepten mee van de lekkere hapjes die onder andere ook op de foto zijn voorgeschoteld.

Yvestown in de keuken: interieur
Yvestown in de keuken

 

Yvestown in de keuken: koken

Yvestown in de keuken

Maak voor de laatste keer dit jaar kans op een mooi Snor-boek en reageer hieronder. En als je door de kerstdrukte van nu helaas te druk was om te reageren kun je dit must-have boek uiteraard ook bestellen in de Snor-shop (klik bovenaan “shop”).

Bij dit boek horen ook drie mooie items namelijk de Yvestown theedoeken in drie verschillende kleuren ook te vinden in de shop:

Yvestown theedoek roze Yvestown theedoek groen Yvestown theedoek blauw

 

 

 

 

 

Zo dit was dan de december-weggeefmaand. Wij hopen dat jullie er allemaal van hebben genoten, wij in ieder geval wel! Iedereen bedankt voor het meedoen, jullie hebben erg leuke, lieve en grappige reacties achtergelaten.

Snor wenst jullie allemaal fijne feestdagen! Tot volgend jaar