Wij, She & Him wensen je een fijne kerst!

Voor iedereen die op zoek is naar nieuwe kerstmuziek hebben we iets moois: A Very She & Him Christmas. She & Him is een Amerikaans duo dat liefelijke en speelse indie/folkmuziek maakt. M. Ward zorgt voor gitaar en zang, en Zooey Deschanel voor de zang, piano en een enkele keer voor ukelele. Zooey Deschanel  ken je misschien van films als  A Hitchhiker’s Guide to the Galaxy, (500) Days of Summer of de televisieserie New Girl, waarin ze ook regelmatig in zingen uitbarst.

A Very She & Him Christmas kwam al in 2011 uit en bestaat voornamelijk uit covers van oude kerstnummers die we rond deze tijd overal horen, zoals ‘Have yourself a Merry Little Christmas’, ‘Sleigh Ride’ en ‘Baby It’s Cold Outside’. Hoewel daar normaal veel kerstbellen en toeters bij komen kijken, zijn de liedjes hier een stuk rustiger en zorgt de hele cb voor een relaxte flow. Dus heb je geen zin in de afgezaagde radiohits tijdens het eten? Zet dan A Very She & Him Christmas op!

Dit bericht is gepost in Muziek. Bookmark de link.