Snor loves: groeimeter in een mooi jasje

Floor: ‘Toen ik jong was hield ik mijn groei bij door ieder jaar een streepje te zetten aan de binnenkant van een kast. Mijn ouders wonen nog in het huis waar ik ben opgegroeid en aan de binnenkant van de deur zijn nog steeds de streepjes en data te zien. Zo leuk! Voor kinderen die ook hun lengte bijhouden op deurposten en muren, is er nu een leuk product. Op de Growth Chart kun je de groei van je kinderen centimeter voor centimeter bijhouden, zonder dat je een deurpost of muur beschadigd. En als je gaat verhuizen, gaat deze groeimeter gewoon mee.’

Growth Chart

‘Toen ik de tien was gepasseerd, maakte ik een groeispurt van jewelste. Naast mijn streepjes en data kwamen later die van mijn vier jaar jongere broer. Tot z’n dertiende kon ik hem met recht mijn kleine broertje noemen, daarna schoot hij de lucht in en als we samen in een winkel waren dachten ze dat het mijn vriendje was. Duh, echt niet!’

De Growth Chart (€ 24,95) is een idee van Anouk van der El (Make History) en de Amerikaanse design-blogger Erin Loechner (Design for MankindDesign for Minikind). Nadat ze elkaar hadden ontmoet wisselden ze via Pinterest ideeën, notities en foto’s uit voor deze moderne meetlat. De groeimeter heeft afmetingen in inches en centimeters en genoeg ruimte voor notities en herinneringen. Leuk om cadeau te doen of de groei bij te houden van je eigen grut.

Growth Charts zijn in Nederland te koop bij: Make History // Orange Mayonnaise // This Cool Kid // Kids Department // Springstof // Toddlers & Tees // Van Mij (Arnhem) // Jut en Juul (Leiden).

Growth Chart

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.