An Uptown Special sunday met Mark Ronson

Deze zondag begint funky met niemand minder dan Mark Ronson. Je kent hem waarschijnlijk van de The Zutons remix van ‘Valerie die hij in 2011 samen met Amy Winehouse maakte. Je hebt vast al meerdere malen zijn meest recente singel ‘Uptown Funk’ met Bruno Mars gehoord. Sinds vrijdag is het album Uptown Special uit. Let the funk begin!

Mark Ronson is niet alleen muzikant, maar ook nog eens een meesterlijke producer. Onder andere Adele, Robbie Williams, Kaiser Chiefs, Lily Allen en en zelfs Sean Paul hebben hun album mede te danken aan Ronson. Ook op zijn laatste album maakt hij gebruik van grote muzikanten. Naast Bruno Mars komen ook Andrew Wyatt, Jeff Bhasker, Kevin Parker (Tame Impala) en Stevie Wonder op Uptown Special voor. Met speciale teksten van pullizer-prijs-winnaar Michael Chabon. Het ene nummer wat meer disco en het andere iets meer funk. Al met al een ideale plaat voor energieke zondagmiddagen, uit-de-hand-gelopen vrimibo’s en andere borrelpartijen.