Nieuwe muziek van Janne Schra

Foto: Janne Schra – Ponzo, Gemma Illustraties

Vrijdag de 13de kwam het nieuwe album Ponzo van Janne Schra uit en daar zijn we heel blij mee. Het is een dansbare plaat om in de kamer bij rond te springen. En dat is gelukt! Probeer bij het luisteren van het nummer ‘Everything I Do ooh ooh’ maar eens stil in je stoel te blijven zitten.

Je kent Janne misschien nog van Room Eleven of Schradinova, of van haar debuutalbum Janne Schra dat in 2013 uitkwam. Ponzo produceerde ze samen met haar lief Torre Florim die je misschien kent als frontman van De Staat of De Tweede Speeldoos. Als je beide bands een beetje kent is de invloed van Torre wel te horen, zeker het dansbare gedeelte. Toch staat er op Ponzo, net als op haar debuutalbum, ook een aantal melancholische nummers. Zo kun je het nummer ‘Carry On’ zien als ‘muzikale schop onder je hol’ voor als je er even niet meer uitkomt, aldus Janne.

Opvallend is het vele geel dat in de muziekvideos en op de albumcover terugkomt. Het staat voor de zomer en het vrolijke heen-en-weer gehups dat Janne met de plaat teweeg wil brengen. Hoewel de zomer nog ver weg lijkt, komt het met deze plaat al een stukje dichterbij.

Volg onze Spotifylijst snorrige deuntjes om op de hoogte te blijven van mooie, vrolijke en snorrige muziek.