Lente: Moestuinkalender!

Och, wat een heerlijk weertje, lente! Tijd om (voor te) zaaien. Niet dat het bij ons al niet eerder begon te kriebelen, dat doet het al vanaf januari, want zodra de dagen lengen, zit de lente al een beetje in de lucht. Maar nu kunnen we dan echt aan de slag, is het serieus lente! En tadaa, wat voor moois verschijnt er dan toevallig deze week? Naast onze drie moestuinboeken Zelfgeoogst, Zelfgeboerd (nu trouwens in prijs verlaagd t/m 31 mei, sla je slag!) en Zelf Ingemaakt, hebben we bijna een Moestuinkalender in de winkel liggen. En wat is ie mooi geworden (ja ja, al zeggen we het weer helemaal zelf). Je kunt ‘m in onze shop al inkijken.

Het ontwerp is van Studio Boot en voor de moestuinierinhoud zorgden wij Snorren zelf, net als bij Zelfgeoogst en Zelfgeboerd. Ga aan de slag met de supermakkelijke moestuiniermethode. Stop die zaden nou maar gewoon in de grond, groeien doen ze vanzelf wel. Als je ze maar water en een beetje liefde geeft. Maar wat moet je ook alweer wanneer planten? We verzamelden de beste tips en zetten die alvast in deze kalender. Ook kun je erin lezen wanneer wat geoogst kan worden.

We zijn natuurlijk helemaal niet volledig in de kalender, daar moet jij voor zorgen. Vul de inhoud aan met jouw lievelingsgroenten, ideeën en klusjes. Zodat je nooit meer iets vergeet! Nou ja, op moestuingebied dan.

IMG_0558IMG_0561SNOR moestuinkalender

Dit bericht is gepost in Doe, Koop. Bookmark de link.