Digitale stadswandelingen

Steeds meer winkels bevinden zich online. Dat maakt het gemak van kleding, meubels en cadeaus kopen een stuk gemakkelijker. Maar aan de andere kant heeft een wandeling door de stad ook z’n charme. Zeker als je niet precies weet wat je wil kopen. Stad.nl heeft deze krachten gebundeld: hier bevindt zich een digitale winkelstad met overal winkels, straatjes waar je lekkernijen kunt kopen en een heuse gracht, maar dan online dus. En mocht je zelf je producten erop willen zetten, dan kun je naar de makelaar om een pandje te huren. Net echt.

stad.nl

Stadsactiviteiten

Net als een echte stad, organiseert Stad.nl ook evenementen en is er een stadsblad. Zo is er van 4 tot en met 17 april een Lente-paarfair. Voorop hierbij staan duurzame producten, daarom is er een speciale duurzaamheidsmarkt te vinden op het stadsplein. Ook al is Pasen net voorbij, je kunt nog steeds op zoek naar paaseieren en kans maken op een cadeaubon van € 25,- in de Stad.

Onlangs is ook de eerste uitgave van de stadglossy StadsZine uitgebracht, digitaal uiteraard. Het magazine staat vol leuke producten, video’s, DIY’s en verhalen en informatie uit de winkels van de stad. Hiermee zet Stad.nl zich neer als curator voor het tentoonstellen van bijzondere producten.

Ook leuk: let de komende tijd op het vliegtuigje dat door de stad vliegt, wellicht herken je wel iets snorrigs op de banner.