Snorfestival 2015!

Ja hoor, mensen! Er komt nóg een Snorfestival! 20 september op Kampeerterrein De Lievelinge showen we de allernieuwste Snor-boeken, en zorgen we ervoor dat er weer van alles te zien, proeven, eten, drinken, kopen en te doen is. Met als nieuwste loot aan de Snor-festival-stam op zaterdagavond 19 september: Spudd: Snors Pop up Diner Dansant. Dit keer in het teken van het nieuwste boek van Kamer 465. Allemaal nog ontzettend geheim natuurlijk, dus vertel het maar aan niemand door…

We zijn al druk bezig met de organisatie, geoliede machine als we zijn. Binnenkort zullen we de eerste optredens en workshops bekend gaan maken. Eg wel superleuk wordt het. Met ook nog eens een spectaculaire onthulling van iets superleuks (nee, we zijn niet in verwachting).

Wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar info@uitgeverijsnor.nl.

#snorfestival

snorfestival