Snorchocolade

Mmmm… De komende weken staan bij ons in het teken van… chocolade! En niet zomaar een chocolaatje – nee: échte snorchocolade! 100% lekker en 100% mooi. Momenteel zijn we bezig met een heuse chocoladetour door verschillende Bijenkorfvestigingen in het land, is er een winactie waarbij je een mega snorpakket kan winnen en krijg je bij aankoop van een reep snorchocolade een limited edition hartjesinlegger cadeau!

WINACTIE
Ja, echt! We geven iedere week een mega snorpakket weg! Met onder andere boeken, héél veel snorchocolade en twee VIP-tickets voor het snorfestival op 20 september!

Meedoen is heel simpel:
1. Maak een waanzinnige foto met Snorchocolade
2. Upload de foto op Instagram met de hashtag ‪#‎snorchocolade‬
3. Tag ons in je bericht @dewereldvansnor

We zijn heel benieuwd naar jullie Snorcreaties! Mocht je onverhoopt geen Instagramaccount hebben, dan kun je je foto ook mailen naar lisanne@uitgeverijsnor.nl. Dan zetten wij ‘m voor je op Instagram!
Klik hier voor de actievoorwaarden.

SNOR_Actievoorwaarden

PROEVERIJEN
Wil je de chocolade zelf (gratis) komen proeven? De komende weken staan we door Bijenkorfvestigingen in het hele land! Kom je ook even gedag zeggen? Klik hier voor meer informatie.

[su_table]
Zaterdag 25 april
Zondag 26 april
Zaterdag 2 mei
Zondag 3 mei
Zaterdag 9 mei
Den Haag
Amstelveen
Maastricht
Rotterdam
Amsterdam
[/su_table]

INLEGGERS
Bij elke reep snorchocolade krijg je nu een extra limited edition hartjesinlegger cadeau! Net als de reguliere inleggers zijn de ze helemaal te personaliseren. Leuk voor moederdag, bijvoorbeeld!

snorchocolade hartjesinlegger