Snor-uitagenda: op de glamping

Dit weekend gaan we glamperen met Urbans and Indians, opent SIssy-Boy een nieuwe conceptstore in Den Haag en kun je weer heerlijke snorchocolade komen proeven in de Bijenkorf. Genoeg te doen, dus!

Utrecht: Kleine Grote Tentenshow

Kampeerliefhebbers opgelet! De hippe glamping(glamerous camping)winkel Urbans and Indians zet dit weekend het kamp op bij Fort aan de Klop in Utrecht. Vandaag en morgen 26 april is iedereen welkom bij de Kleine Grote Tentenshow om kennis te maken met stijlvol kamperen in Sibley Bell tenten. Tegen het decor van één van de oudste forten van Nederland kun je drie verschillende modellen Bell-tenten bekijken, ontspannen in het houtgestookte buitenbad en nog veel meer! Enne… Kun je ook vast een beetje oefenen en inspiratie opdoen voor het kamperen bij de Lievelinge, 20 september…

Zondag 26 april is het overigens extra feest voor de kinderen: er is dan een kinderfestival bij Fort aan de Klop aan de gang. Het Kinderkunst Theaterfestival is een dag vol theater, muziek, beeldende kunst en workshops cupcakes bakken, percussie, schilderen en nog veel meer. De opbrengst gaat naar Make-A-Wish® Nederland.

snor urbans and indians kleine grote tentenshow

De Kleine Grote Tentenshow is zaterdag 25 april toegankelijk van 11:00 tot 17:00 uur en zondag 26 april van 11:00 tot 15:00. Klik hier voor meer informatie. Het Kinderkunst Theaterfestival vindt plaats op zondag 26 april van 12.00-17.00 uur. Klik hier voor het volledige programma. 

Den Haag: Opening Sissy Boy

Vandaag, 25 april, opent er een nieuwe conceptstore van Sissy-Boy in Den Haag! Je krijgt dit hele weekend 20% korting op de collectie, er zijn leuke giveaways en er is een gevarieerd programma voor jong en oud. Zo kun je worden geschminkt, is er echte ballonnenkunst en komen niemand minder dan Saskia de Valk en Maartje van Noort langs om hun prachtige illustraties te delen!

Sissy-Boy_Den-Haag

De nieuwe vestiging is te bezoeken op de Venestraat 11-13. Het programma duurt van 10:00 tot 17:30. Saskia en Maartje zijn vanaf 11:00 uur aanwezig.

PSSST…
SNORCHOCOLADEOok dit weekend zijn we weer bezig met onze snorchocolade-proeverijen bij de Bijenkorf. Vandaag staan we in Den Haag – kom je na de opening van Sissy-Boy ook even gedag zeggen? Zondag staan we in Amstelveen (beide dagen van 12:00 tot 15:30 uur). Je kunt er niet alleen gratis (!) van onze heerlijke chocolade proeven, je krijgt bij aankoop van een reep ook een limited edition hartjesinlegger. Én je kunt meedoen met onze winactie, waarbij je een mega goedgevuld Snor-pakket kunt winnen! Hoera!