Lieve mamaliedjes afspeellijst

Beeld: Love Mama

Mama’s, Papa’s en kinderen opgelet: speciaal voor Moederdag hebben we een Lieve mamaliedjes afspeellijst gemaakt. Ideaal als achtergrondmuziek tijdens het ontbijt op bed of voor de swingsessie daarna in een woonkamer, in pyjama uiteraard.

We hebben erg ons best gedaan de leukste, mooiste en vrolijkste mamaliedjes op te snorren. Zo kan ‘That’s All Right Mama’ van Elvis Presley natuurlijk niet missen! Maar ook klassiekers als ‘Does your mother know’ van ABBA en ‘The Claping Song’ staan in de lijst. Eén van onze favoriete is toch wel ‘Oh! My Mama’ van Alela Diane, een heerlijk nummer om de dag mee te beginnen of juist mee af te sluiten. Toch hebben we het gevoel dat er nog meer mamaliedjes zijn.

Heb jij een favoriet mamaliedje? Meld deze in een comment hieronder en wie weet hoor je deze zondag terug in de afspeellijst.

 

Volg ook onze Spotifylijst snorrige deuntjes om op de hoogte te blijven van mooie, vrolijke en snorrige muziek.