Op een (on)bewoond eiland

Foto: Camp Silver / EilandRetreats

Zou het soms niet heerlijk zijn om op een onbewoond eiland te zitten en je alleen maar bezighouden met het kokosnoten en zwemmen in de oceaan? Even niks aan je hoofd, even in retraite. Bij EilandRetreats kan dat! Minus de kokosnoten, de oceaan en het onbewoonde dan, want het vindt plaats op Texel. Gitta de Leeuw organiseert op het mooie waddeneiland verschillende retreats, van schrijven tot het opheffen van blokkades en conceptontwikkeling. Waarom? Gitta: “Wanneer je eigen creatieve vermogen zichtbaar wordt en je leert hierop te vertrouwen, kun je vanuit dit zuivere zelfvertrouwen sturing geven aan het scheppingsproces.” vertelt ze op haar website.

retreats

Foto: Gitta de Leeuw, EilandRetreats

 Retreats

Er zijn vier verschillende programma’s waarvoor je je kunt inschrijven. Bij ieder programma staat een activiteit centraal waarbij creativiteit, inspiratie en zelfvertrouwen centraal staan. Zo ga je bij Schepperdeschep op zoek naar je blokkades en je behoeften in de vorm van driedaagse één-op-één sessies. Bij Schrijveritis! ga je op zoek naar je schrijftalent en leer je deze ontwikkelen tot allerlei tekstuele vormen. Voor ondernemers, carrièreswitchers, pas afgestudeerden en zzp’ers met nieuwe plannen en twijfels is er Start me up! Hier krijg je een bootcamp conceptontwikkeling en ga je in op de kernwaarden en de authenticiteit van het concept. Ten slotte werk je bij de workshop Schrijf in stilte aan je bewustzijn, je rust en verdieping in je leven.

Tijdens alle sessies verblijf je op Camp Silver in een luxe privé Airstream inclusief ontbijt en huurfiets. De prijzen en de duur verschillen per programma. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij gitta@eilandretreats.nl.