Snors uitagenda

Wat een leuke dingen zijn er te doen dit weekend, jongens. Zaterdag checken wij mega sample sale van &Klevering uit, gaan we chillen op de Sissy-Boy Summer Market in het Vondelpark in Amsterdam, pakken we de nieuwe Amsterdam Art Fair in de Kunsthal Citroën mee en bezoeken we Matisse in het Stedelijk Museum. Zondag zakken we af naar het zuiden, naar de Fabriek op Zondag bij Piet Hein Eek in Eindhoven. Want daar staan onze auteurs Yvonne van Yvestown en Madame Charlotte. Kom je ook?

Sissy-Boy houdt twee markten per jaar, een zomer- en een wintervariant. Deze keer belooft het mooier dan ooit te worden. In het Vondelpark Openluchttheater kun je vanaf 10 uur terecht bij de Sissy-Boy Summer Market. Met allerlei workshops, muziek, toneel en vintage finds. Simply Slow is er om workshops te geven, onder andere samen met de auteurs van het Pocket Herbarium: Saskia de Valk en Maartje van den Noort.

summermarket programma

Vergeet niet even te kijken bij de Mega Sample Sale van &Klevering, op de Van Marwijk-Kooijstraat 10 B in Amsterdam-Duivendrecht.

klevering

 

Zondag is het tijd om naar Eindhoven af te reizen, naar het terrein van Piet Hein Eek. Het oude fabrieksterrein wordt voor die dag omgetoverd in ook al een soort markt, met vintage, eten, drinken, zelfgemaakte en exclusieve producten en veel moois van onder andere onze auteurs Yvestown en Madame Charlotte.

pietheineek
Fabriek op Zondag bij Piet Hein Eek in Eindhoven, ga vooral even langs bij Yvestown en Madame Charlotte en doe ze de groeten van ons!