Snors uitagenda

Na regen komt zonneschijn- althans daar gaan we maar even van uit. We hebben namelijk weer de leukste evenementen voor dit weekend voor je uitgezocht in deze uitagenda, maar die zijn ook heel leuk met een paraplu of poncho hoor. We gaan weer lekker eten, dansen en nemen er een drankje bij op de foodtruckfestivals in Amsterdam en Arnhem. En deze zondag is er weer de Sundae Market, dit keer in Amsterdam.

Beeld: Amsterdam Kookt 

Amsterdam: Amsterdam Kookt

Van donderdag 30 juli t/m zondag 2 augustus kun jij als food- en muziekliefhebber je hart ophalen op de NDSM-werf in Amsterdam. Bezoek hier één van de vele foodtrucks (ha, of meerdere natuurlijk). Wij gaan in ieder geval ook zeker een kijkje nemen in de biertuin en op het wijnplein, want: wijn na bier brengt plezier. Of was het nou andersom… Inkopen doe je op de markt, waar fashion en food producten te vinden zijn. En neem je kinderen gezellig mee, er is onder andere een Kidsplayground en karaoke. Verder zijn er leuke optredens van onder andere Jett Rebel en de Pierce Brothers waarop je een dansje kunt wagen. Iedere avond wordt er oldschool afgesloten door de 80’s/90’s DJ’s tot 23:00.

Amsterdamkookt Soep salade foodtruck uitagenda snor

Beeld: Amsterdam Kookt.
Klik hier voor de volledige food line-up. Op donderdag geopend vanaf 13:00 en van vrijdag t/m zondag geopend vanaf 16:00. Optredens zijn dagelijks tussen 16:00-23:00. Locatie: NDSM-werf, Amsterdam.

Amsterdam: Sunday Market

Deze zondag is het weer zo ver: de Sunday Market! Deze editie staat in het teken van theater. Het Amsterdam Fringe Festival komt previews geven zodat je een goed beeld krijgt van hun shows op gebied van zang, dans, toneel, cabaret.. En nog veel meer. Voor de kinderen komt het Verhalenfestival langs, met speciale voorstellingen. Verder kunnen kinderen een zweven in de zweefmolen of een snor schminken (dat zou onze keuze zijn). En zoals op iedere Sunday Market kun je naar hartelust onder andere (kinder)kleding, sieraden en kunst shoppen. Er is verder weer yummie food uit de internationale keuken en er zijn verschillende optredens.
SundaeMarket Uitagenda markt Snor
Beeld: Sunday Market
Entree is gratis. Locatie: Cultuurpark Westergasfabriek, 1014BE, Amsterdam. Klik hier voor het volledige programma. 

Arnhem: Festival de luie hond

Ook zin om je buikje rond te eten, maar woon je dichter bij Arnhem? Goed nieuws, want ook hier is een superleuk festival met foodtrucks van 31 juli t/m 2 augustus. Je kunt hier pas echt chillen, met Funk, Soul en Reggae muziek. Pannekoeken, Surinaams, friet van een fiets, streetfood… Honger zul je hier niet hebben. Dit festival is ook lekker kindvriendelijk, er is een Kidsplayground voor ze ingericht met een kinderdisco.

festival luie hond arnhem snor uitagenda foodtruck
Beeld: Festival de Luie Hond
Entree: €5,-, dagkaarten zijn te verkrijgen aan de kassa. Kinderen t/m 12 jaar gratis entree. Locatie: Stadsblokken Arnhem. Meer informatie vind je hier