Snors Diner Dansant

Ter ere van het gloednieuwe boek Proef de Liefde hebben we een feestelijke avond samengesteld. We gaan de liefde vieren door te eten, naar gedichten en muziek te luisteren en te dansen!

Zaterdag 19 september 2015 @ Kampeerterrein De Lievelinge, aanvang 19.30 uur

Prijs: € 45,- voor 3-gangendiner, incl. boek Proef de Liefde (t.w.v. € 19,95),
welkomstdrankje, gedichten voorgedragen door Ingmar Heytze, muziek door de Easy Aloha’s

UITVERKOCHT

Proef de Liefde
Anya van de Wetering (Kamer 465) maakte voor Snor verschillende bestsellers (o.a. de Soepkalender). Proef de Liefde is een boek dat de zinnen prikkelt. Met bijzondere recepten en prachtige fotografie. Om met liefde in te lezen en uit te koken, en met de gerechten telkens weer het hart van je geliefde te veroveren. De recepten zijn van Anne Fleur Sanders en de fotografie van Arjan Benning.

Ingmar Heytze
Ingmar Heytze (1970, Utrecht) is dichter, schrijver, columnist, performer en presentator. Voor Proef de Liefde schreef hij zinnenprikkelende gedichten die hij tijdens het diner dansant ten gehore zal brengen.
Hij publiceerde tien dichtbundels. Als columnist werkte hij onder meer voor Onze Taal, Kijk, de Volkskrant en AD Utrechts Nieuwsblad. Hij trad op tijdens festivals als Crossing Border, Lowlands, Dichter aan Huis, het Tuinfeest, Poëzie in Carré 2006 en de Nacht van de Poëzie.

Easy Aloha’s
In 1995 waren ze als undergroud heroes in de internationale Easy Listening wereld. Ze draaiden op illustere feestjes in Berlijn, New York, Londen en Amsterdam, op de nu legendarische plekken als de RoXY, en Windows on the World, bovenin het oude World Trade Center in New York. Maar ook festivals als Lowlands, Pinkpop, Les Nuits Botanique en de Gentse feesten. Ze hadden een radiohit met Aloha, die ze samen maakten met Arling & Cameron. Tegenwoordig doen ze wat rustiger aan, maar op ons diner-dansant zullen ze hun platenkoffers weer openklappen en zal het moeilijk stilzitten zijn!

PS. Geen zin om naar huis te gaan? Neem je tent mee of reserveer één van de 15 opgooitentjes inclusief luchtbedden van De Lievelinge. Vermeld er even bij dat je voor het diner-dansant komt, dan krijg je korting. En je hoeft geen entree te betalen voor het Snorfestival op zondag 20 september als je hier gebruik van maakt.

Snorfestival