Snorfestival update

De komende tijd zullen we een aantal activiteiten voor je uitlichten die op het festival te doen zijn. Bezoekers die er vorig jaar waren, weten misschien een beetje wat ze kunnen verwachten. Maar ten opzichte van vorig jaar is er ook wel veel veranderd: het is namelijk nog groter, met nog meer workshops!

Hoe het festival werkt

Met je ticket krijg je toegang tot het festival op kampeerterrein De Lievelinge. Het thema dit jaar is ‘liefde’ en dat zul je zeker terug zien op het feestelijke terrein. Daar staan workshoppers klaar om je de kunst van het een of ander te leren. Er is veel gratis te doen en er zijn workshops waar je een workshopbon voor betaalt (soms 2 of 3). Workshopbonnen zijn op verschillende plekken op het festival te koop a 5,- per stuk. Wil je ze alvast thuis hebben? Bestel ze dan in onze webshop.

Festivalplattegrond

 

Kijk voor al onze workshops op het programma

 [su_button url=”https://www.dewereldvansnor.nl/wp-content/uploads/2015/07/SF15_Festivalplattegrond_site_03.pdf” target=”blank” background=”#d12812″ icon=”icon: map-marker”]Download programma[/su_button]