Snors Diner dansant

logo snor diner dansant

Ter ere van het gloednieuwe boek Proef de Liefde van Anya van de Wetering (Kamer 465) hebben we een feestelijke avond samengesteld. We gaan de liefde vieren door te eten, naar gedichten en muziek te luisteren en te dansen! Lees snel verder hoe je hierbij kunt zijn.
Proef de liefde Anya van de wetering nieuw snor boek cover
Wanneer:
zaterdag 19 september 2015, aanvang vanaf 19:30
Waar: Kampeerterrein de Lievelinge, Haarweg 6, 4214 KL Vuren
Prijs: €45,- p.p. Hiervoor ontvang je: een 3-gangen-diner *, het boek Proef de Liefde (t.w.v. €19,95) **, een welkomstdrankje, gedichten voorgedragen door Ingmar Heytze en live optreden van de Easy Aloha’s.

* Kinderen van 4-12 jaar kunnen het kindermenu ‘Kinderfeestje’ bestellen á €7,50 (frietjes, kroket of frikandel, salade en appelmoes). Reserveren is handig: stuur een mailtje naar info@uitgeverijsnor.nl

** Wil je liever het boek Proef de Liefde niet dubbel ontvangen, omdat je bijvoorbeeld gezellig met z’n tweetjes gaat? Let us know, dan kun je een ander  Snor-boek kiezen.

Koop hier je ticket

Snorfestival + kamperen

Woon je verder weg of heb je gewoon geen zin om naar huis te gaan? Als je naar het Diner Dansant komt i.c.m. een kampeerplek op Kampeerterrein de Lievelinge, ontvang je een Snorfestival-ticket gratis! Het feest gaat dan op zondag 20 september vrolijk door, met de boeklancering van onze nieuwste boeken -waaronder Proef de Liefde-, verschillende workshops (deels tegen betaling), optredens van de Easy Aloha’s en Roos Rebergen (Roosbeef) en nog veel meer! Bekijk hier meer info over het Snorfestival.

draaimolen lievelinge
Beeld: De draaimolen bij De Lievelinge

Neem dus gezellig je tent mee of reserveer een van de opgooitentjes met luchtbedden van de Lievelinge (wees er op tijd bij, want weg is pech!). Reserveren kan online, of bel: 0183 630 631

Vervoer:
Vanaf treinstation Gorinchem kun je een bus nemen en een stukje lopen, maar makkelijker is het om een OV-fiets te huren. Het is maar 6,4 km fietsen! En je kunt natuurlijk ook gewoon een taxi pakken vanaf Gorinchem. Kom je met de auto? Bekijk dan hier hoe je het best kunt rijden.

 

P.s.: Kan je helaas niet bij het Diner Dansant aanwezig zijn, maar wil je wel het boek Proef de liefde? Je kunt hier alvast een pre-order plaatsen! Deze zal dan 21 september verstuurd worden. Kun je niet blijven kamperen? Tickets voor het Snorfestival kun je hier bestellen.

SNOR_Header_nieuwsbrief_TEST