Vrijwilligers gezocht

Snorfestival zoekt vrijwilligers

Al sinds de eerste editie wordt het Snorfestival geholpen door een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar mensen die willen helpen om ‘s Neerlands allerleukste festival mogelijk te maken.

De 2e editie vindt plaats van 19 t/m 20 september op Kampeerterrein De Lievelinge in Vuren. Op zaterdag 19 september is er een diner-dansant, 20 september is het festival van 12.00-18.00 uur. Op zaterdag beginnen we met de opbouw, en vanaf dan hebben we de meeste hulp nodig. Vanaf vrijdagmiddag is iedereen welkom. We hebben een grote tent voor alle vrijwilligers, met een volle koelkast, echte bedjes en tafels en stoelen.

OPBOUW EN AANKLEDING

De opbouw begint zaterdag vanaf een uurtje of 11 ’s ochtends. Na een lekker ontbijtje gaan we het terrein festival-klaar maken. Er moet van alles gebeuren. Van schilderen, knutselen, timmeren, tot sjouwen en goodybags vullen. Fijn als je een beetje creatief en soepel bent. ’s Avonds is er een diner-dansant dat om 19.30 begint en het festival zelf begint op zondagochtend op 12.00 uur.

KASSA

Op zondag hebben we van 12.00-17.30 uur drie kassa’s op het terrein, van waaruit we workshopbonnen en horeca-muntjes gaan verkopen. Deze kassa’s zouden we graag steeds door twee mensen bemand hebben. Belangrijk dat je vriendelijk, vrolijk en bekwaam bent want de goede sfeer van het festival wordt voor een groot deel bepaald door alle medewerkers die er rondlopen.

KOK

Voor de zaterdag zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om de hongerige vrijwilligers na een dag werk te voorzien van een maaltijd. De grootte van de groep varieert van 10 tot 15 mensen.

WORKSHOP-HANDLER 

Zondag worden er in totaal 35 verschillende workshops gegeven. We zijn op zoek naar 8 vrijwilligers die de workshopgevers in de watten leggen: water, koffie, thee brengen, vragen beantwoorden en de lunch uitdelen. Maar ook inspringen als dat nodig is, bezoekers de wegwijzen en zorgen dat het terrein netjes blijft.

AFBOUW EN OPRUIMPLOEG

Helaas komt er ook een eind aan alle vrolijkheid. De afbouwploeg helpt met het inpakken en opruimen. Van het neerhalen van de banners en inklappen van de signings tot het weer netjes achterlaten van het terrein. De bierbanken hoeven dit jaar niet opgeruimd, maar de rest wel. De afbouwers worden extra in het zonnetje gezet!

De afbouw begint op 20 september, na 18.00 uur.

Enthousiast geworden?
Wil je meewerken aan de 2e editie van Snor festival? Leuk! Mail dan je contactgegevens en wat je leuk lijkt om te doen. Het liefste hebben we mensen voor zowel de zaterdag als de zondag, maar één van de twee dagen is ook goed. En op vrijdag komen is helemaal gezellig. Het Snor-team is er dan al, en we hebben een gespreid bedje voor je in de Bonanza tent (http://lievelinge.nl/verhuur/bonanza/). En we beginnen pas echt met werken op zaterdag, dus vrijdag gaan we los!

Mail naar lisa@uitgeverijsnor.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Meer weten? Mail of bel: 030-7852500

Wat biedt Snorfestival jou?
Je maakt deel uit van een enthousiast en gezellig team van mede-vrijwilligers en Snor-medewerkers. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven in een creatieve, vrolijke omgeving. Je krijgt 3 workshopbonnen (a 5,00 per stuk) zodat je tijdens het festival tijdens je pauzes een aantal workshops kunt volgen, eeuwige dank van Snor en het Snor-publiek, een gratis weekend op de leukste camping van Nederland, de vrijheid om leuke dingen te doen, een lekker maaltje als je aan het werk bent, goedkope biertjes, lekkere koffie en een groot feest!