IXXI x Snor

Leuk nieuws: IXXI en Snor werken samen! Met IXXI kun je eenvoudig persoonlijke en flexibele wanddecoraties maken. Er zijn verschillende ontwerpen waaruit je kunt kiezen of je kunt ervoor kiezen om je eigen beeld uploaden. De vierkante kaarten kun je met koppelkruisjes in elkaar klikken zodat je zelf de vorm en het formaat kunt bepalen en ze ook weer gemakkelijk kunt verwisselen. Je kunt dus je eigen IXXI customizen en updaten, hoe tof is dat!

 

Beeld: IXXI

Cheerful – Sue Doeksen

Een van de IXXI’s is gebaseerd op het Snor-boek Cheerful (Vrolijk in 3 1/2 maand), geïllustreerd door Sue Doeksen. De 25 kaarten kun je naar eigen smaak ophangen en maken je wand gegarandeerd nóg vrolijker. Extra leuk: op de achterkant van iedere kaart staat een kleine tip uit het boek om je leven een beetje leuker te maken.

cheerful ixxi uitgeverij snor sue doeksen wanddecoratie
Wil je ook zo’n IXXI aan je muur? Je kunt ‘m hier bestellen voor €79.-.
De IXXI bevat 25 kaarten van 20 x 20 cm. Het materiaal is kreukvast, UV bestendig en water afstotend synthetisch papier. 

 

Impress – Ilse Weisfelt 

De tweede IXXI in samenwerking met Snor is gebaseerd op het boek Impress (Maak indruk op je kinderen). Het boek staat bomvol handige tips en tricks om een verpletterende indruk te maken op je kinderen: van praten met duiven tot vuurspuwen. Met deze 25 vrolijke en inspirerende kaarten met illustraties van Ilse Weisfelt aan de wand ben je dus gegarandeerd de coolste moeder of vader!

impress ixxi snor Ilse weisfelt maak indruk op je kinderen
Hebben? Je kunt ‘m hier bestellen voor €79,-.
De IXXI bevat 25 kaarten van 20 x 20 cm. Het materiaal is kreukvast, UV bestendig en water afstotend synthetisch papier. 

IXXI heeft naast de ontwerpen gebaseerd op de Snor-boeken nog heel veel meer: van kunst tot Disney en van Nijntje tot natuurbeelden. Bekijk hier de website van IXXI.