Mooie Sintpakjes

Vanaf vandaag worden alle bestellingen in onze webshop ingepakt met vrolijk Sinterklaaspapier. Scoor hier dus nog de leukste Sintpakjes! Bestellingen die vrijdag tot 17.00 uur worden besteld, krijgen zo’n mooi inpakpapiertje en zullen zaterdag nog worden geleverd… mits de postbode niet verdwaalt.

Het design is van de Rotterdamse Saskia Rasink. Ze studeerde aan Akv|st Joost in Den Bosch en mag zich sinds juli 2013 officieel een professionele illustrator noemen. Haar werk is grafisch, kleurrijk en speels. En ze haalt inspiratie uit Scandinavisch design, interieur, natuur, architectuur, steden en reizen. Je kent haar misschien van haar geïllustreerde kaarten van Amsterdam en Den Haag in Hello Amsterdam en Hello The Hague magazine.

Het Sinterklaaspapier heeft Saskia speciaal voor ons ontworpen. Haar inspiratie haalde ze uit jonge vaders, huisvaders, werkende vaders en bakfietsvaders. Leuk hè!

 

sintcadeautjes

Ontwerp: Saskia Rasink

Benieuwd geworden naar het ander werk van Saskia? Aarzel niet en neem even een kijkje op haar website: www.saskiarasink.nl 

profielfoto van Saskia

Beelden: Saskia Rasink