Snorrige feestdagen!

Snor wenst je fijne feestdagen en een snorrig nieuwjaar

 

Vanaf vandaag zijn onze mooie kerst-chocoladerepen in de aanbieding! In de smaken melk en puur. Lekker! Daarnaast kun je tot en met 3 januari gebruik maken van onze leuke webshopactie: voor elke bestelling geldt gratis verzending én krijg je een leuk notitieschriftje cadeau! Als dat geen feest is.

chocoladereep

Ben je nog last minute op zoek naar een kerstdiner? Zoek dan niet langer en maak de kerstrecepten van Madame Charlotte! Speciaal voor de kerst schreef ze voorafjes van ingemaakte groenten, een hoofdgerecht van zeebaarsfilet uit de oven met knoflookboter en paddenstoelen en een heerlijk nagerecht van Amandel-sinaasappeltaart(jes) met kersen. Natuurlijk kun je deze gerechten ook bewaren tot O&N of een ander feestelijk moment.

Kerstrecept