Snorfeest: Bloggersmarkt van Bubblemint en Zilverblauw

Kom op het Snorfeest snuffelen tussen de mooie spulletjes van de bloggersmarkt. Bloggersmarkt? Maar bloggers schrijven toch juist over spullen? Dat klopt, maar Lonneke (Bubblemint) en Anki (Zilverblauw) hadden het lumineuze idee om de spullen waar die bloggers en instagrammers zo van houden bij elkaar te rapen en samen te brengen op een bloggersmarkt. Anki: “Het lijkt ons ontzettend leuk om dit soort spullen te verzamelen op een tweedehands markt. Je kunt er schatten vinden voor zachte prijzen, gezellig struinen, en de online wereld waar wij als bloggers of bloglezers zoveel tijd in doorbrengen, eens offline ervaren.”

Kitsch Kitchen Snorfeest
Beeld: Kitsch Kitchen

De bloggersmarkt wordt aangekleed door Kitsch Kitchen (tevens partner voor de bloggersmarkt). Die ken je wel van hun vrolijk gekleurde keuken- en woonartikelen uit Mexico. Ze verzorgen mooie tafelzeilen voor op de kramen en als bonus staan ze er met een kraam vol samples en unieke items.

 

 

Wat er zoal te snuffelen is

Alles wat je normaliter op een rommelmarkt vindt. Boeken, kleding, (interieur)accessoires en design. Rechtstreeks uit de interieurs van de bloggers. Het zijn dingen voor volwassenen, maar er is ook kinderkleding en speelgoed.

Bubblemint Snorfeest
Beeld: Bubblemint

Lonneke van bubblemint.nl
Lonneke is trendwatcher en productontwikkelaar. Met Bubblemint verbindt ze bloggers en merken met unieke concepten en brengt online en offline samen. Haar stijl is helder en kleurrijk.

 

Zilverblauw Shoot

Anki van zilverblauw.nl
Anki runt samen met Casper Ontwerpbureau Zilverblauw. Ze is auteur van ‘Shoot! Fotograferen met je hart’ en creëert creatieve content voor haar eigen merk en in opdracht.

 

Beeld: My Attic
Beeld: My Attic

Marij van entermyattic
Marij is gek op dingen maken en opknappen, styling, fotografie, kleur, vintage en reizen. Naast haar werk als designer in de modebranche is ze druk met bloggen en verzamelen.

 

oh marie Bloggersmarkt
Beeld: Oh Marie

Marlous van Oh Marie!
Marlous is hoofdredacteur en grondlegger van het online magazine Oh Marie! en (het in Oh Marie! opgegane interieurblog) Planet Fur. Maar ze is ook tekstschrijver, fotograaf, stylist, bedenker van nieuwe ideeën en grappenmaker.

 

&Suus bloggersmarkt
Beeld: &SUUS

Suzanne van &SUUS
&SUUS gaat over wonen, kids en lifestyle. Daarnaast heeft Suzanne een pop-up shop met eigen producten. Ze blogt onder andere voor vtwonen en Fabulous Mama en geeft interieuradvies.

 

Ida Interior Lifestyle Bloggersmarkt
Beeld: Ida Interior Lifestyle

Ilaria van Ida Interior Lifestyle
Ilaria is Italiaans en woont sinds 2009 in Eindhoven met haar man en zoontje. Ze fotografeert voor magazines, is interieurstyliste en eigenaresse van de IDA yarn shop.

 

 Gras_vd_buren en Lilalimone Bloggersmarkt
Beeld: Lilagras

Mickey en Anja van @lilagras_instashop (Instagram)
Mickey en Anja (Gras_vd_buren en Lilalimone) verzamelen in hun Instagramwinkel tijdloze retro en vintage stoffen, behang, servies en nog veel meer leuke producten waar je niet op uitgekeken raakt.

 

Dit alles en meer op het Snorfeest 24 april.
Mis het niet!

[su_button url=”https://www.dewereldvansnor.nl/winkel/snor-voorjaars-feest/” target=”blank” background=”#d12812″ icon=”icon: map-marker”]Koop hier je ticket[/su_button]