Gratis naar trouwbeurs Engaged met Het Nieuwe Trouwen

Schermafbeelding 2017 02 01 om 12.40.18 e1490366277871


Samen met Judith van Lent en Vivian Dony van Engaged en vormgever Suzanne Nuis maakten we het boek Het Nieuwe Trouwen. Je rots in de branding vanaf dat kleine woordje ‘Ja’. Bij aankoop van Het Nieuwe Trouwen in onze webshop krijg je het tweede kaartje voor trouwbeurs Engaged cadeau. En voordat je denkt ‘een trouwbeurs, wat burgerlijk, wat meisjesachtig’, Engaged is een trouwbeurs voor wie niet van trouwbeurzen houdt.

25 + 26 februari ’17, Cruise Terminal Rotterdam
open: 10.00 – 17.00 uur

Trouwbeurs_Engaged_Gallery9
Beeld: Engaged

Ga je trouwen of heb je een vriend(in) die verloofd is? Heb je nog geen idee wat je wil, of moet je nog de laatste puntjes op de i zetten? Engaged is sowieso een perfecte plek om inspiratie op te doen voor je bruiloft. Taartjes proeven, foto’s bekijken, lezingen bijwonen, vakmensen aan het werk zien.

20160525114739_engaged-trendsettendetrouwbeurs

Het Nieuwe Trouwen

Het moment dat je ‘JA’ zegt op een aanzoek, of een aanzoek doet, is het moment dat je begint aan het bedenken, plannen en organiseren van een bruiloft. En waar de één daar al van kinds af aan over droomt, is het voor de ander de vraag waar je in hemelsnaam begint. Dit boek is er om jullie samen op weg te helpen, niet door alle antwoorden te geven op elke praktische vraag, maar wel door je die vragen te stellen en je te helpen de antwoorden te laten vinden.

Het Nieuwe Trouwen

Het Nieuwe Trouwen gaat over het bedenken van een bruiloft die gebaseerd is op jullie wensen, voorkeuren en karakters – helemaal los van tradities, regels, en verwachtingen van anderen – met als resultaat een trouwdag die niet alleen mooi van buiten is, maar ook waanzinnig van binnen. Want daar gaat het uiteindelijk om.

Ga hier naar de webshop

Pagina's van HET NIEUWE TROUWEN_binnenwerk_DEF_lowres_Pagina_3