Waarom Likeur & Limonade een Award verdient

 

Likeur & Limonade is genomineerd voor de Gourmand Cookbook Awards in de categorie ‘Best Spirits Book’.

Auteur Rian Nix-Gommeren schreef bijna dertig jaar geleden in een ouderwets schriftje haar eerste likeurrecept voor zwartebessenlikeur. Daar is het niet bij gebleven. Het is inmiddels een soort verslaving om allerlei fruit en kruiden te combineren en likeurtjes van te maken.

“Soms proef ik ergens iets en denk ik: heerlijk, dat ga ik zelf ook proberen!” – Rian Nix-Gommeren

Schermafbeelding 2017-01-20 om 14.16.38

Soms lukt het de eerste keer en soms kost het een tijdje om een recept op z’n lekkerst te maken. Al doende kom je tot steeds meer en steeds betere recepten. En in Likeur & Limonade deelt Rian die met jou, in de hoop dat ze je zo inspireert je eigen sappen en likeuren te verzinnen en dingen uit te proberen. Het geeft niks als iets mislukt. Gewoon je fantasie gebruiken en kijken waar het schip strandt.

“A beautiful spirits and drinks book from excellent publisher Snor, congratulations. The Netherlands are world famous for their liqueurs, and continue to have quite an impact put with their creativity and quality.” – Edouard Cointreau, President of the Jury, Gourmand World Cookbook Awards

 

Zwartebessenlikeur_Likeurenlimonade
Maak met dit recept zelf de Zwartebessenlikeur