De 1 pan & pot gerechten-kalender


Na het succes van de Soepkalender, Toet- en Taartkalender en de Borrelhapjeskalender verschijnt dit najaar een nieuwe kalender: 1 pan & pot gerechten-kalender. Stylingsbureau Kamer 465 is druk bezig de kalender samen te stellen en voor alle 365 + 1 dagen een pan & pot gerecht te vinden. Hiervoor vragen ze lekkere recepten van hun vrienden, en van de vrienden van hun vrienden, en van de vrienden van de vrienden van hun vrienden.

Ook deze kalender (zonder jaartal!) wordt met de recepten van die vrienden van vrienden een bijzondere en persoonlijke bundeling van foto’s en illustraties. Net zoals de Soepkalender in 2009 en de Borrelhapjeskalender in 2013 ook werden samengesteld. Anya van de Wetering, eigenaar van Kamer 465, en haar team fotografeerden en illustreerden al deze 366 soepen, toetjes, taarten en borrelhapjes. Zo wordt ook deze kalender een persoonlijk document, van vrienden voor vrienden.

Soepkalender
In 2009 kwam de Soepkalender uit. Van dit boek zijn inmiddels meer dan 75.000 exemplaren verkocht. De Soepkalender won diverse prijzen: het Lintje van de Boekverkoper en een Gourmand Cookbook Award voor de Mooiste Boekomslag van Nederland.

Stuur ook jouw recept in!

Heb je zelf nog een lekker recept voor een 1 pan & pot gerecht?
Doe dan mee en lever je all-time-favourite recepten voor pan, (stoof)pot en oven!

Mail je recept(en) naar: info@kamer465.nl o.v.v. Recepten een pan en pot gerechten. Uiterlijk inleveren voor 7 maart 2017 met:

– Naam van je eigen recepten  (hou wel rekening met het seizoen, zodat we geen erwtensoep eten als het hartje zomer is.)
– Meerdere data, zoals je verjaardag of een andere bijzondere dag
– Voor hoeveel personen het recept is
– Ingrediënten in hoeveelheid
– Korte omschrijving bereiding

Kamer 465 vermeldt alleen je voornaam, niet je achternaam en helaas kunnen we geen bewijsexemplaren sturen. Natuurlijk laten we weten wanneer het boek in de winkel verkrijgbaar is en zijn we superblij met je recept!

borrelhapjeskalender