Win heel veel complimenten

Van een complimentje worden we allemaal beter, toch? Volgens Ivo Jansen, auteur van We Love You, in ieder geval wel. Doe daarom mee met onze facebook- of instagram-actie en win een exemplaar van We Love You!

Pagina's van Weloveyou_BW_HR-3_Pagina_1

In We Love you, Vriendenboek voor volwassenen staat niet de schrijver centraal, maar de ontvanger van het boek. Wie op een rijtje heeft wat zijn sterke kanten zijn, staat gelukkiger in het leven. Maar weet jij wat jouw sterke kanten zijn? Je vrienden wel en door middel van complimenten en positieve feedback spreken ze hun waardering uit over jullie onderlinge vriendschap.

Positieve psychologie

Positieve feedback van je omgeving kan een belangrijke bijdrage leveren aan je persoonlijke ontwikkeling. Het zorgt ervoor dat jij je persoonlijke kwaliteiten ontdekt, erkent en meer gaat waarderen. In dit Vriendenboek, waarvan het concept werd verzonnen door Life & Career Coach Ivo Jansen, vullen vrienden hun positieve feedback over jou in, met antwoorden op vragen als ‘Van onze eerste ontmoeting herinner ik me…’, ‘Ik ben best weleens jaloers op…’ en ‘Jij was laatst op je best toen…’.

Pagina's van Weloveyou_BW_HR_Pagina_1Pagina's van Weloveyou_BW_HR_Pagina_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jan Auke Walburg, Bijzonder hoogleraar Positieve psychologie (Universiteit Twente) over We Love You: ‘‘Steeds weer opnieuw blijkt uit onderzoek dat de ontwikkeling van sterke kanten en talenten meer ruimte biedt voor een plezierig en zinvol leven dan het corrigeren van zwakke kanten. Auteur Ivo Jansen neemt die wetenschap als uitgangspunt en komt tot een uitwerking waarbij sterke kanten een verbinding krijgen met anderen in vriendschappen. Dat maakt dit boek zeer de moeite waard. Lezen en uitproberen!’’

Auteur Ivo Jansen is werkzaam als Life & Career Coach bij Datsja Loopbaanadvies, waarvoor hij zich heeft verdiept in de positieve psychologie. Hij werkt in verschillende organisaties met het loopbaanspel Who You Are Matters! en ontwikkelt tools op het gebied van persoonlijke effectiviteit en persoonlijke ontwikkeling.  

Het ontwerp is door illustrator Sue Doeksen in samenwerking met vormgever Ricardo Leite. Sue is ‘visual adventurer’ en werkt graag met verschillende media. Haar werk is te herkennen aan de heldere kleuren, ronde vormen en verstopte grapjes. Eerder illustreerde Sue Doeksen voor Uitgeverij Snor o.a. het boek ‘Vrolijk in 3,5 maand’, dat ook werd uitgegeven in het Duits en het Engels.
 

Pagina's van Weloveyou_BW_HR-3_Pagina_2