Save the date: Snorfestival 7 mei

14468496 1176621955714325 8440221342650089452 o

 

Save the date! Zondag 7 mei is het weer tijd voor het voorjaars-Snorfestival. Om onze voorjaarsboeken te lanceren, om feest te vieren in De Snorfabriek, om samen te eten, om samen te drinken, om samen te hangen, om samen te workshoppen. Kortom: wees erbij, want het wordt weer feest.

 

dagboek anton klein

 

Wat: Snorfestival voorjaar 2017
Wanneer: zondag 7 mei 2017
Waar: De Snorfabriek (2de Daalsedijk 14a, 3551 EJ Utrecht)

Kosten voorverkoop:
Volwassenen € 3,-
Kinderen € 1,50
Gezinsticket (2 vol. 2 kind) € 7,50

Kosten aan de deur:
Volwassenen € 5,-
Kinderen € 3,-
Gezinsticket € 12,50

[su_button url=”https://www.dewereldvansnor.nl/product-categorie/snorfestival/” target=”blank” background=”#d12812″ icon=”icon: map-marker”]Koop hier je ticket[/su_button]

Te doen:
Zoals je van ons gewend bent, zijn er veel leuke workshops te volgen. Ook voor kinderen. En kun je de dorst en honger lessen met heerlijk eten en drinken uit de Tuinkas. Welke workshops er zullen zijn, houden we nog even geheim. Maar houd ons in de gaten!

 

14516336_1176625812380606_4318497666371596542_n

Voorjaarsboeken

Een belangrijk onderdeel van het Snorfestival is de lancering van de boeken van Uitgeverij Snor. Elk half jaar wordt de boekenmarkt weer opgevrolijkt door kleurrijke, grappige en informatieve boeken met een snorrig tintje. Dit voorjaar brengt Uitgeverij Snor de Relax mama zwangerschapskalender, Het nieuwe trouwen, Pocket vogelboek en Letters, het werkboek uit.

 

Relax mama zwangerschapskalender

Door: Elsbeth Teeling & Moniek Paus

Relax Mama

Zwanger zijn is een wonder, maar het geeft ook een hoop gedonder. Het is niet erg als je niet 24/7 met een zwangerschapsgloed en gelukzalige glimlach rondloopt. Maar het zou natuurlijk wel fijn zijn als je 42 weken lang blijft lachen. En daarom is er nu deze kalender. Die houdt niet bij wanneer je kind zo groot is als een sinaasappel, maar hij geeft je wel je wekelijkse hart onder de riem en gezonde dosis glimlachen.

 


 

Het nieuwe trouwen

Door: Judith van Lent & Vivian Dony (Engaged)

Het nieuwe trouwenJe weet het zeker, met deze man wil je oud worden. Dus als hij eindelijk De Vraag stelt, twijfel je geen moment, Ja! Je wilt trouwen. Alleen… op welke manier? Dit boek neemt je aan de hand en leidt je stap voor stap naar de bruiloft van jouw dromen.

 

 

 

 


 

Pocket vogelboek

Door: Gerard Janssen en Maartje van den Noort

Vogelboek

Een ode aan de gewone
vogeltjes, de mezen, de merels, de spreeuwen en natuurlijk de huismus. Op het eerst gezicht een saai grijsbruin vogeltje, maar als je beter kijkt een prachtig beestje met vele tinten bruin en grijs. Een boekje ter ere van alle mooie dingen waar je niet voor op reis hoeft, waar je vaak overheen kijkt omdat ze vlak voor je neus te vinden zijn. Net als je talenten, die voor jou vanzelfsprekend zijn, maar waarmee je de lege pagina’s van dit boekje kunt vullen.

 


 

Letter, het werkboek

Letterswerkboek_cover_LRDoor: Studio Met Marjet

Na het snelle succes van Letters! Moderne Kalligrafie en Handlettering kon een werkboek niet uitblijven. In dit boek kun je zelf aan de slag met oefeningen om je letters te vervolmaken. Met een heleboel oefeningen en inspiratie. Aan de slag!