Een hemelse lunch

Nederlanders zijn de lachertjes van de lunchcultuur. Althans, dat vinden Matthijs Schippers, Caspar Wijers en Jasper Henderson, de auteurs van het boterhammenboek Extreem Beleggen. En daar willen ze verandering in brengen. Daarom is hier een lekker broodje om te lunchen op Hemelvaart of de dag erna, of daarna of daarna.

Fransen en Italianen, ze ridiculiseren onze bolletjes kaas en worst al sinds mensenheugenis. En terecht, want veel kleurlozer wordt het niet. Maar de Middeleeuwen van de Nederlandse lunch zijn voorbij.

 
Sinds enige tijd is er een beweging actief die het Hollandse bammetje voorgoed naar de geschiedenisboeken verwijst, de Nederlandse lunch herdefinieert en weer op de internationale menukaart zet. De leden van deze stroming noemen
zichzelf Extreme Beleggers.

Pagina's van Extreembeleggen_BW_LR

Pagina's van Extreembeleggen_BW_LR2

Dit bericht is gepost in Kook. Bookmark de link.