Het Nieuwe Trouwen is dé gids voor jullie ideale bruiloft

 

Gefeliciteerd, jullie zijn verloofd! Misschien is jullie bruiloft het moment waar je je leven lang al naar uitkijkt. Je weet precies hoe jullie dag eruit moet zien, en je picture perfect Pinterest-moodboards staan geduldig te wachten tot ze gebruikt gaan worden. Het zou zomaar kunnen dat je aanstaande allang weet wat ’m te wachten staat, en héél misschien duurde het daarom een tijdje voordat die ring eindelijk tevoorschijn kwam. Het Nieuwe Trouwen is hierin de gids voor jullie ideale bruiloft.

 

Paginas van HET NIEUWE TROUWEN binnenwerk DEF lowres

Maar het kan ook zijn dat je tot voor kort nog niet eens wist dat je wílde trouwen, en komt dat hele idee van een bruiloft als een complete verrassing voor je. Wie weet heb je geen flauw benul waar je moet beginnen. Of misschien trouw je wel opnieuw, en wil je het deze keer wél goed doen. Of krijg je er de kriebels van om in het middelpunt van de belangstelling te staan, en zou je het liefst alleen met z’n tweetjes een snelle ceremonie doen.

 

Paginas van HET NIEUWE TROUWEN binnenwerk DEF lowres 2

 

Hoe jullie situatie ook is, het belangrijkste is dat jullie vanaf nu naar een feest toewerken dat voor beide partijen fantastisch zal zijn. Een dag waarop jullie vieren dat je van elkaar houdt, waarop jullie elkaar een liefdevolle belofte doen, en dat moment delen met de mensen die voor jullie van betekenis zijn. Dat kan heel simpel, maar ook groots en uitbundig. Hoe je het viert is niet het belangrijkste, maar dat deze dag jullie past als een goede jas is essentieel.

 

Paginas van HET NIEUWE TROUWEN binnenwerk DEF lowres 7

 

Na jaren de trouwbeurs Engaged te hebben georganiseerd én verliefde stellen geholpen te hebben met de vervolmaking en fotografie van hún dag, zou het onaardig zijn om onze vergaarde wijsheid niet met de rest van de wereld te delen. In dit boek willen we jullie helpen samen een bruiloft te creëren die precies is zoals jullie graag willen. We geven je geen exact stappenplan (we denken dat jullie prima in staat zijn om dat soort praktische informatie online te vinden), maar geven wél zo veel mogelijk fijne handvatten om samen mee aan de slag te gaan. Gebruik wat voor jullie relevant is, maar laat je vooral inspireren tot keuzes die leiden tot een waanzinnig mooie huwelijksdag.

JUDITH + VIVIAN

 

Schermafbeelding 2017 01 31 om 13.18.06

Het Nieuwe Trouwen kwam tot stand met Judith van Lent en Vivian Dony van Engaged.
Voor € 24,99 heb je het boek en wordt het organiseren van je bruiloft een feestje. 

 

Paginas van HET NIEUWE TROUWEN binnenwerk DEF lowres 6

Paginas van HET NIEUWE TROUWEN binnenwerk DEF lowres 8

Paginas van HET NIEUWE TROUWEN binnenwerk DEF lowres 4