Terugblik Kerstmarkt in de Snorfabriek

Wat stonden we te springen toen we hoorden dat er echte sneeuw zou vallen tijdens onze Kerstmarkt in de Snorfabriek afgelopen zondag. Toen ging het plots over in code oranje, oeps! Jammer dat sommigen van jullie hierdoor gedwongen werden om thuis te blijven. Toch hebben we alsnog een supergezellige middag gehad in kerstsfeer. Voor degenen die er niet waren (of juist wel) delen we nu een paar van de leukste foto’s, gemaakt door Silvio Zangarini. Kun je toch nog meegenieten!

(De rest van de foto’s vind je op de Kerstmarkt pagina)

Foto’s

Kerstmarkt kraam New York Kerstmis bake off New York Kerstmis bake off 2 Queen bees New York Kerstmis bake off jury Kerst cupcakes Kerstman selfie Snor kerstboom Uked workshop Giselle workshop Winkel boeken Gingerbread men Kerstmarkt brood

Afscheid

En met dit super geslaagde feestje nemen we afscheid van de plek waar we een jaar hebben mogen genieten. Een jaar vol gezelligheid, creativiteit en georganiseerde chaos. Gelukkig kunnen we op onze nieuwe locatie, Vechtclub XL, de Snorfabriek in een nieuw jasje voortzetten en kijken we – tussen de drukte van het verhuizen door – alvast uit naar 25 mei: de heropening van de Snorfabriek! Dank jullie wel voor jullie aanwezigheid afgelopen jaar!

 

Liefs,

De Snorren