De Wereld van Snor heeft een nieuwe locatie!

Yes! Alles is rond en eindelijk kunnen we jullie meer vertellen: De Wereld van Snor heeft een nieuwe locatie! Na een jaar op de 2e Daalsedijk te hebben gezeten, pakken we onze spullen en gaan we de uitdaging aan op een andere plek in Utrecht, namelijk Vechtclub XL!

Route nieuwe locatie

vechtclub xl

Vechtclub XL is een bedrijfsverzamelgebouw in Utrecht voor creatieve ondernemers met meer dan vijftig werkplaatsen, ontwerpstudio’s, vergaderruimtes, een zaal, een vershal en restaurant De Klub onder één dak. Hier krijgen wij ons eigen kantoor waar we snel ons eigen plekje van gaan maken. Ben je nog nooit bij Vechtclub XL geweest? Kom dan zaterdag 2 december gezellig langs bij Europalaan opent! Je kunt dan een kijkje nemen in de kantoren en ateliers van ons en al onze nieuwe collega’s en alvast wat cadeaus inslaan voor de feestdagen!

Europalaan opent event banner

zomerfabriek

We nemen niet  alleen de uitgeverij mee, ook de Snorfabriek krijgt een plek bij de Vechtclub. 25 mei staat op de planning voor de opening van de  Zomer Mini Snorfabriek. Vanaf dan kan er weer gewinkeld, gegeten en gedronken worden. Daarnaast worden er diverse workshops georganiseerd met voormalige Snorfabrikanten, zoals ukelele spelen met Uked, craften met Giselle van de Craftkeet, kunst van How it stArts, goochelshows met Leonard Boreau en creatieve kinderworkshops met Truffel. En we gaan natuurlijk allemaal nieuwe samenwerkingen aan met onze nieuwe creatieve Vechtclub-collega’s, dus stay tuned!

kerstmarkt

laatste feestje

Natuurlijk sluiten we onze tijd in de Snorfabriek af met een knallend afscheidsfeestje! Op zondag 10 december barst de kerstgekte los in de Snorfabriek. Op de kerstmarkt kun je workshops volgen voor jong en oud, struinen langs de kerstmarkt, kerstmuziek luisteren, lekker eten en drinken en meer. Ook is er een bakwedstrijd in het thema van het Snor-boek New York Kerstmis Bakboek, waarbij je kans maakt op een hotelovernachting in Hotel New York in Rotterdam! Daarnaast vindt er een veiling plaats, waarbij (bijna) alle spullen uit de fabriek worden geveild.

 

We zouden het superleuk vinden als je ons uit komt zwaaien op 10 december! En we verwelkomen jullie natuurlijk graag – tegen de zomer – weer op onze nieuwe locatie op Europalaan 2B!

 

Liefs, de Snorren