New York Kerstmis Bake off: Publieksprijs

Baksel Baksel Baksel

 

Wauw. Wat zijn we onder de indruk van al het lekkers dat jullie gebakken hebben voor de New York Kerstmis Bake off! En het was niet alleen lekker, maar ook ontzettend mooi! De jury heeft zondag ter plekke al drie winnaars gekozen, maar ook het publiek kon proeven en hun stem uitbrengen op het lekkerste baksel. Tijd om de uitslag van de publieksprijs bekend te maken!

 

Baksels Baksel Baksel

Publieksprijs tafel

uitslag publieksprijs

Het was ontzettend druk rondom de tafel waar alle baksels stonden en dat was te zien toen we de stembus openden! Maar liefst 143 stemmen zijn er uitgebracht! Het was tot aan het einde spannend, maar met 26 stemmen is de winnaar van de publieksprijs…

 

Het duo Martine & Jill! Gefeliciteerd! 

We nemen contact met jullie op en het boekenpakket komt zo snel mogelijk jullie kant op!

 

Winnend baksel

 

We willen iedereen bedanken voor alle moeite die in deze kunstwerken is gestopt! Het was een eer om al het moois te zien en proeven en we hebben ervan genoten!

 

Liefs,

De Snorren

(Foto’s door Silvio Zangarini)