Nieuw: Huishoudkalender

Misschien wil je graag weten wat je in de koelkast moet bewaren en wat niet? Hoe je bacteriën de baas blijft? Of hoe je je lievelingskleding koestert? De antwoorden vind je in de Huishoudkalender die net van de pers komt rollen.

In deze kalender, geschreven door Inez van Eijk, krijg je elke week een nieuwe tip om je huishouden makkelijker en duurzamer te maken.

Schermafbeelding 2018 02 06 om 15.19.51

Wie is Inez van Eijk?

Inez van Eijk is een dame van 78, die geen huisvrouw is al zegt ze het zelf, maar iedereen haar tips wil geven om het huishouden makkelijker en duurzamer te maken. Op haar naam staan al veel boeken, de Huishoudkalender is haar nieuwste en laatste project. De tips in dit boek zijn al generaties oud, sommige tips komen zelfs van haar oma, die in 1878 geboren is. 

Inez was 20 februari te gast bij ‘Tijd voor Max’ op NPO1 om te vertellen over haar Huishoudkalender. Check it! (Haar stukje begint op 1.50)

https://www.npo.nl/tijd-voor-max/20-02-2018/POW_03738592

inez

De kleurrijke illustraties bij de tips zijn van Felix en Winneke van We are out of office. Je kunt ze vinden op instagram en facebook als @weareoutofoffice.