Picknicken met Mme Charlotte


Met Mme Charlotte wordt elke eetgelegenheid een feestje. Barbecues, bruiloften, verjaardagsfeestjes en nu ook picknicken! Eind februari komt haar nieuwe boek Food en Route uit: een boek vol lekker mee-neem-eten en meeneemtips voor een echt Bring Your Own outdooreetfeestje.

Food en Route

Picknicken in het park of verder weg, een BYO (outdoor)feestje, een afsluiting van het schooljaar met de klas van je kinderen. Maar wat moet je meenemen en hoe neem je het mee? Madame Charlotte, bekend van haar prijswinnende BBQ-boeken, geeft in dit boek haar beste outdoor recepten en -ideeën prijs. Zowel simpele meegraaitips voor in de supermarkt, als goed voorraadspul om klaar te maken en te bewaren voor spontane momenten. En een fiks aantal superlekkere gerechten die je blijft maken, ook als je niet buiten gaat eten.

Achter de schermen

Dat de recepten goed zijn hebben we zelf kunnen ondervinden. De werknemers van Uitgeverij Snor zijn namelijk niet vies van een fotoshoot bijwonen. Zeker niet als het om een kookboek gaan. Hier zijn wat kiekjes van ons, terwijl we ons stiekem op het eten stortten.

Annemarieke & Claudette gesnapt

Lisa (2de van links) en Claudia (2de van rechts) gesnapt tijdens de strandshoot

Grapje natuurlijk, we hebben hard moeten fotomodellen voor het eten.

Mme Charlotte herself

Fotograaf Saskia Lelieveld

Picknicken kan natuurlijk ook gewoon binnen

Over de makers

Mme Charlotte is Charlotte Fielmich, kok, receptenschrijver en foodstyliste. Saskia Lelieveld maakte de foto’s. De vormgeving van dit boek is in handen van Studio 100%. Uitgeverij Snor is een uitgeverij van slimme, speelse en mooi vormgegeven boeken die leuk zijn om te lezen en nog leuker om te krijgen. En eigenlijk nog leuker om te geven nadat je ze gekocht hebt. Duik in de Wereld van Snor.

 


 

Food en Route is nu al te bestellen in onze webshop!

€ 18,99

Alles voor een droompicknick.