Food en Route bake off

DOE MEE EN WIN EEN KEVER CABRIO (VOOR EEN DAG)

Wapperende haren, de zon op je knar, zonnebril op en gaan. Picknicken is er samen heerlijk op uit gaan, en hoe kan dat beter dan met zo’n vette bak én een picknickmand gevuld met allerlei lekkernijen? Geheel in het teken van Mme Charlotte’s nieuwe boek Food en Route organiseren we het Snorvoorjaarsfestival opnieuw een grote bake off met kans op prijzen die in ieder de keukenprins(es) aanwakkert.

Prijzen

Hoofdprijs: een dagje weg met een Kever Cabrio van VintageRoadtrips en een goedgevulde picknickmand
2e Prijs: Mme Charlotte wordt ook wel de BBQ-koningin genoemd. Benieuwd waarom? Je komt er gegarandeerd achter met dit gave boekenpakket.

cabrio

Allemaal leuk, maar hoe maak ik dan kans?

Kies je absolute favo uit het boek Food en Route van Mme Charlotte (lastig, we weten het) en kook of bak erop los. Je mag alles maken, zolang het recept maar uit het boek komt. Citroenmadeleines, de lekkerste kippenboutjes of krabkoekjes bijvoorbeeld, hmmm. Neem vervolgens je pronkstuk mee naar het Snorvoorjaarsfestival a.s. zaterdag 26 mei waar de jury klaarzit tussen 12:30 en 13:30 om hun buikjes rond te eten. Om 13:45 wordt de winnaar bekend gemaakt op het podium, dus wees er op tijd bij!

Jury

De kritische jury bestaat uit niemand minder dan Beanca de Goede (culinair redacteur Margriet) en de picknickqueen herself: Mme Charlotte.

Veel succes!

 

Het boek kun je o.a. hier scoren:

Food en Route